tiistai 28. helmikuuta 2012

Kuulumisia :D

Eilisestä vähän :)

Maanantai 27.2.2012

Menin tallille aika myöhään ja oli jo ehtinyt tulla pimeä... en haluu ite pimeellä lähtee mihinkään joten päätin siihen kentälle jäädä :) Otin Masin käytävälle (kesken heinön syönnin -sori-) ja aloin häntä harjaamaan, laitoin sitten suitset ja ne meni aika mukavasti päähän :D Jes! :) Ja sitten vieä laitoin satulan selkään ja suojat jalkoihin :) Mentiin kentällä perusjuttuja, käynti ja rravikiemuroita ja lopuksi laukattiin... Olin tietämättäni osallistunut rodeoonkin mutta en onneksi tippunut ;)

Kun oli laittanut Masin "nukkumaan" niin satulahuoneessa odotti 'ihana' yllätys... Suitset (osina) joita en käytä olivat menneet aivan homeeseen! Nam! Puhdistin ne sitten pikaisesti ja huomenna katson kaikki muutkin tavarat joita tallilla säilytän :)

Raippa oikeaoppisesti :DD
Tänään aion päästä valosaan aikaan tallille ja tehdä jotain super kivaa ♥ Haluisin myös joku päivä ehtii Suomen ratsutarvikkeeseen ostaa uudet ratsastus kengät :)) Horse housessakin pitäis käydä kun oon saanu sinne lahjakortin :) Pelkään vaan että haluun sitten jotain superkallista ja lahjakortti ei riitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti