torstai 26. heinäkuuta 2012

Sekaisin!

Edellispäivänä käytiin Flowparkissa! Oli kyllä tosi kivaa, välillä pelotti aika paljon ja yksi este oli niin hankala että sen suorittamiseen meni lähemmäs kymmenen minuuttia :D
Asiasta tietämättömille vielä tiedoksi että Flowparkissa kiipeillään puissa ja mennään puista toisiin suorittaen erilaisia tehtäviä siinä samalla. Tietenkin ollaan valjaissa kiinni, mutta on se silti aika jännää :) Suosittelen!! 
Tuo kyseinen tehtävä sisälsi tynnyreitä jotka roikkuivat vaijereissa, olin tuossa vaiheessa jo niin väsynyt etten vaan enään jaksanut edes yrittää :D Lopulta pääsin siitä Lindan avustuksella yli :)

Kun pääsin tallille niin toivoin vaan sydämeni pohjasta sitä että Masi olisi tänään kivalla tuulella :) Olin niin puhki että sain itteni van vaivoin raahatuks tallille...  Oli kyllä ihan ilmiselvää ettei Masi nyt kahden vapaapäivän (ja yhden kevyenpäivän) jälkeen oo mikään kauhean lutuinen ja superhelppo...

Nojoo... Oikeassa olin :) Oltiin tänään Niin herkkänä ja säikkynä että! Kuitenkin tuli kaahailtua pellolla kunnolla! Mikäs siinä jos virtaa ja voimaa riittää :D Vaikka olinkin Ihan puhki, niin oli toosi kiva päästä kaahaamaan oikeen kunnolla :D Masi innostu tosi paljon tuosta ja ensimmäisii kertoja en saanut hevosta kiinni... Hoin vaa ittelleni "Älä kaahaa kurviin" mutta mitään muutosta ei juurikaan tapahtunut... Vähän heppa hidasti mutta kun päästiin kaahamis suoralle, niin ei siinä olisi mikään järjenääni auttanut! Sitten mennään eikä meinata :D Päätin sitten vaan ottaa ilon irti ja kaahata oikeen kunnolla :) Masi on kyllä ihan Supernopee ;D ♥ 




Eilen keskiviikkona, vai oliko silloin tiistai? torstai? ettei peräti jo perjantai?? Tuosta johtui outo otsikko. Olen vaan nyt ihan pyörällä päästäni. En tiennyt yhtään mikä viikonpäivä oli, muutenkin on nyt viiletetty ympäriinsä kuin poutahaukat eikä blogiinkaan ole sen takia tullut päivittelyjä :)

Palataksemme asiaan, eli eilen (ja silloin muuten oli keskiviikko) menin kentällä ja harjoteltiin koulujuttuja pääosin käynnissä. Masi oli hirmu väsynyt ja yllätyin kun heppa  jaksoi panostaa edes sen verran mitä jaksoi :) Ensiksi kyllä Masi oli aivan unessa eikä oikeen taipunut mihinkään, mutta ei sen paremmin kyllä suoristuutkaan...Lopulta hommat saatiin ihan ok hoidettua. On kyllä aika hermojaraastavaa puuhaa tuo kouluratsastus, varsinkin aivan puhki olevalla hevosella :)
Lähdettiin vielä maastoon laukkailemaan tai yritettiin, mutta Masi oli aivan liian puhki moiseen... Heppa ei edes innostunut yhtään....

Mietiskelin kovasti mahdoinko nyt rasittaa heppaa liikaa ;( No mutta sehän näkyy huomenna, jos Masi on edelleen kuin zombie niin sitten hän saa vähän lomailla ja kerätä virtaa :)



Tänään kuitenkin hevonen oli taas oma pirteä itsensä :) Lähdettiinkin siitä sitten lenkille äitin kanssa ja juostiin aika paljon : )  Masi jakso tosi hyvin ja oli aika innoissaankin. Niin innoissaan että kun äiti lähti juoksemaan edeltä ja me jäätiin odottamaan, hän koitti kaikin tavoin päästä livahtamaan laukkaan. Heitteli päätään pomppi, perutteli, yritti väkisin raivata tietään... Kun vihdoin hepan päästin menemään niin sitten piti pompata aavistuksen verran pystyyn, pukittaa ja sitten lähteä kuin ohjus :D Ei siinä sitten enää ollut mulla kauheesti sananvaltaa :))
Käytiin vielä pellolla vetämässä kunnon spurtit :)

Masi oli lenkin jälkeen aivan hikinen ja saikin sitten kunnon sieni huuhtelun sekä maukkaan myslimössön ♥ 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti