maanantai 16. heinäkuuta 2012

Riilahti 6. leiri 2012 ♥ 1. päivä :)

Pätkin tätä tekstiä vähän, että tulisi edes jotain postausta leiristä.


Mitä on pakattuna?


 ○Vaihtovaatteita- Liikaa! 
○ Karkkia ja sipsiä- Liian vähän!
○ Sadevaatteet
○ Ratsastus tarvikkeet: Kypärä, raippa, chapsit, kengät, saappaat, rats. sukat, turvaliivi, kahdet housut ja hanskat
○ Hammasharja yms.
○ kännykkä ja laturi
○ kamera
○ Sukkia... 
○ Reipasta ratsastusmieltä! 



1. päivä :) 

Saavuttiin leirille asuntoautolla! Ella oli jo vastassa ja käytiin vaan ilmottautumassa Wanhassa tallissa joka toimii myös ruokalana.

Siitä sitten vaan rynnättiin mökkiimme ja vallattiin kaikkein parhaimmat sängyt! Kannattaa olla aina ajoissa ettei joudu kerros sänkyyn. Ne on oikeesti sellasia että koko ajan pelottaa että ne sortuu vaikka tietääkin ettei ne voi :D

Huonekavereiksi saimme Ellan kanssa Oonan ja Elsan :)






Juoksujalkaa tallille katsomaan hevosia ja ottamaan niitä sisälle, oli kuitenkin käynyt niinkin hassusti että ruunat olivat karanneet aidan väärälle puolelle ja kaikki tarvittiin apuun! Jopa Noora ja Linda 'joutuivat' hommiin :D

Käytiin vielä viemässä hevosille vettä (niille muille jotka eivät tarhaa laumassa). Sitten otettiin Ellan kanssa Emma  ja Catessa sisään :)


Kun kaikki hevoset olivat sisällä menimme ruokailuun! Söimme sitten hyvää ruokaa ja joimme (laimeaa) mehua :) Esittelimme myös itsemme.  Seuraavaksi ohjelmassa oli talliteoria ja hevosten esittely. Yllä olevassa kuvassa poseeraa Emma.
Talliteoriassa esiteltiin tallin säännöt ja toimintatavat. Joka oli kyllä ihan tarpeellista, koska Masin kanssa toimin aina ihan eritavalla :) Sitten vielä ilmoitettiin että tallilla on super suloinen kissanpentu ja se pitää jättää rauhaan. Muuten on edessä ihmis pelko. Tietenkään sillä ei tarkoitettu sitä jos kissa tulee syliisi, niin sun olisi se siitä pois työnnettävä, vaan sitä että sitä ei saa jahdata :) 




Kuvassa on kissanpentu Kimsse ♥ Talliteorian jälkeen oli hetki vapaa-aikaa jollain ehti vähän järjestellä kamoja sekä laitaa lakanat peittoihin.  Seuraavaksi sitten tunnille. Oltiin Ellan kanssa myöhemmässä ryhmässä eli meidän tunti oli aina viimeisenä :)  Nyt siitä oli kyllä ihan hyötyäkin, nimittäin oli sateinen ilma (taas vaihteeksi) ja ensimmäinen ryhmä kastui. Mutta me ei tarvittu edes sadetakkeja!

Ryhmiä oli siis kolme. Ensimmäinen ja toinen ryhmä ratsastivat samaan aikaan. Toiset menivät maastoon ja toiset kentälle. Me oltiin kolmannessa ryhmässä ja mentiin ensimmäinen tunti kentällä. Toisena tuntina siis mennään maastoon!


Ensimmäinen tunti on aina koulutunti ja Fanny oli opettajana. Sain ratsuksi Pepen joka on ilmeisesti vaan kesätyöläinen (?)  Pepen askeleet oli ihan oudot, kun se on kai ex ravuri... Hän oli myös aika kova menemään ja jatkuvasti sain kuulla että : "kevennä hitaammin..."  Laukka oli pepellä aika jännän tuntusta (luultavasti nelitahtista) nyt on sitten entisellä ravurillakin tultu ratsasteltua :)

Ella ja pepe ♥
















Pepe piti päätään myös tosi ylhäällä eikä oikeen rentoutunut. Heppa oli myös aika jäykkä, mutta eiköhän ne ratsastuskoulun pollet oo aina vähäsen :D

----------------------------------------------------------------------

Toisella tunnilla menin Ladylla joka on jo aika vanha. Ladyn ohjelapussa luki "henkilökunta suitsii" ja Ladylla oli täysin sama ongelma kun Masillakin eli hän aristaa suitsien laittoa tosi paljon ja alkaa vaan pyöriä karsinassa...

Maastossa oli kivaa ja mentiin Koulu Jeesuksen talon ohi!

Koulu Jeesus on pimahtanut ukkeli ja se kerää autonromuja. Sillä on talo lattiasta kattoon täynnä tavaraa ja ihan vaan pienet kulkureitit siellä. Nimensä se on saanut siitä että se näyttää Jeesukselta ja asuu vanhassa koulussa! 




Ratsasteltiin myös metsässä ja laukattiinkin. Ladykin on ilmeisesti entinen ravuri, koska ravi oli tosi reipasta ja laukka hieman hakusessa... Myöhemmin  sain kuulla Pepen ja Ladyn olevan entisiä ravureita!
Tunnin jälkeen otin varusteet pois hepalta ja laitoin ne paikoilleen :)
--------------------------------------------------------------------------
Käytiin sitten syömässä ja kirjoitettiin hoitsu toiveet! Mä toivoin Maxieta ja Essua.

Loppupäivästä käytiin hyppimässä esteitä kentällä.









5 kommenttia:

  1. Mun kaveri taitaa olla samalla leirillä :)

    VastaaPoista
  2. Etkö kirjota leiristä enempää??

    VastaaPoista
  3. Ehkä... Mutta nyt en oo vaan oikeen saanu aikaseksi ;)

    VastaaPoista
  4. mistä kuulit et noi on ex ravurei ?

    VastaaPoista
  5. Kivalta kuulostaa:)

    VastaaPoista