keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Karvanlähtöä ja pomppu pukkeja :)


Masi ei onneksi kuulu siihen hevos ryhmään jotka räjähtävät talvikarvaan aivan totaalisesti... jotka pitää klipata kolme kertaa talvessa ja silti ne hikoilevat, ei, Masilla on suhteellisen ohut talvikarva mutta silti miksi se voi olla niin kamalaa mennä ilman satulaa kun karvat tulevat housujesi läpi :))  Ja pahempaa on luvassa...

Menin tänään kaheksan maissa tallille (illalla siis) Iskä oli mukana :DD Huomasin kauhukseni että eilen saamani liketti oli jo hävinnyt tuulensuojaan :))  Laitoin suoer vauhtia hepan kuntoon, tänään suitset oli vähän hankalampi saada päähän kuin eilen :) Mutta valoa kohti mennään (jälleen)  Masi oli rauhassa hoitaessa ja sainkin sen  noin 15 minuutissa kuntoon sitten pihalle!!

Iskä autto mut tallin pihassa selkään ja lähdin kiertämään maastorataa, tai ainakin yritin mutta Masilla oli heti pakki päällä ja lähettiin sitten peruuttelemaan sinne suuntaan mihin mä halusin :))
 Muutaman kymmenen askeleen ja parin minuutin jälkeen päästiin jatkamaan ja kierrettiin ilman ongelmia ehkä 200 metriä :DD

Seuraavat kaksi kierrosta iskä käveli mukana, silloin masilla oli sädekehä pään päällä :D Mutta vasta kun iskä meni sisälle niin Masi suostui jatkamaan ilman seuraa... Pöhkö hepo :) Ravasin sitten vähän ja Masi alko pikku hiljaa kiihdyttämään vauhtia, annoin sen sitten vaan mennä lujaa koska eihän nyt aina oo kivaa nössätä ja jummata paikoillaan :) kurvissa multa meinas vähän tasapaino lähtee ja lähdin vähän Masia jarruttelemaan. Hän sitten fiksuna (ja super kilttinä) veti pään alas ja teki äkki pysähdyksen :P En sieltä onneksi tippunut ja jatkettiin vaan menemistä :) Masi lähti ylämäessä taas kiihdyttämään ja jo kun oltiin melkein huipulla niin osallistuin rodeoon, Masi pukkasi ja pomppi kolme kertaa mutta ei tajunnut että ei ylämäessä pukeista tipu :)

Jatkettiin menemistä ja ravattiin vielä kierros, nyt tiesin mennä rauhassa ja vaikka Masi yrittikin taas pukitella mäen päällä niin meni ihan hyvin :D Kävelin vielä vähän ja menin talliin.
Tallissa hoitelin Masin ja iskä sekoitti myslit :) Sitten lähettiin kotiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti