maanantai 13. helmikuuta 2012

Tunti :DD


Tänään kun menin tallille niin Masi ei taaskaan antanut kiinni kun on niin _hirveen_  kivaa kiusata muo :)) No ei se nyt varmaan sitä ajatellut tai ei siit tiedä xD Mut sitten otin masin sisälle ja ehdin vaan kaviot putsata ja vähän harjata ku Taru tulikin jo :) hehheh mul piti olla jo heppa valmiin :)) No taru odotteli ja jutteli iskän ja riikan kaa sil aikaa ku laitoin Masii kuntoon joten ei se nyt hirveen vakavaa ollu :)


Taru piti  siis mulle taas tänään tunnin :)
Aloteltiin eka käynnissä ja käveltiin alkukäynnit... Ku käveltii ni Taru kysy et voiko Masin ja Junnun vanhassa tarhassa ratsastaa? (he eivät siis ole siinä enää kun Masi tuli langoist läpi yks päivä) Tää kyseinen kerta oli jo toinen ku Masi karkaa, Ekal kerral hän vää hyppäs ulos yhest toisest tarhasta -hän oli sillon yksin-  ja ponnujäljet oli n 2 m ennen portii ja 2 metrii jälkeen että pieni loikka :DD No mutta asiaan...
Masi nakkeli vähän niskojaan kun pistin hänet kävelee reippaasti xD Sitten alettii ravaamaa ja mentiin ensin kevyessä ravissa, Masi kulki ihan kivasti... Sitte taru keksi et mennään harjotus ravii huhhuh! oon aina ollut siinä tosi surkee siellä sitten pompin ku mikäkin perunasäkki ja kun se ei oikeen sujunut (mun osalta siis) niin taru käski eka ottaa jalustimet pois (o,ou) Mutta kun jalustimet hakkas masin kylkee ni nostettiin ne ylös, Siinä sitten menin n. 30- 40 minaa sitä harjotus ravii alussa se oli ihan karmeeta pompin siel ihan hirveesti yms. sitä täytyy harjotella (!) ja huomen en nouse sängystä ylös :DD Otetiin viel vähän laukaa ja sitten vasta laskettiin jalustimet alas ja ravasin parikiekkaa ++ loppukäynnit :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti