sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Ilman satulaa treenailua :)

Olin lauantaina ringette turnauksessa helsingissä ja jäätiin flamingo hoteliin yöksi :) Noora ja äiti kävi siis lauantaina hoitamassa Masin.
Ja Masi oli tietenkin eilen mennyt heti harjauksen jälkeen piahtaroimaan :D

Tultiin kotiin tänään helingistä neljän aikoihin ja lähettiin  iskän kaa suoraan tallille. Masi oli yllätysyllätys kurainen joten harjaamiseen meni jonkun aikaa :)

Ratsastelin tänään kentällä ilman satulaa :) Masi oli alussa vähän jännittynyt ja kulki pää pystyssä mutta alkukäyntien jälkeen hän alkoi laskemaan päätänsä alas tosi hyvin ja se pysyikin siellä yllättävän kivasti! (:
Vähän aina pää meinasi nouta kun jotain pyyit mutta pian perusjututkin menivät ihan hyvin muodossa. Perusjuttuihin kuuluu voltit ja pysähdykset sekä  muut kiemurat. Pohkeenväistön suuntasta yritettiin ja se onnistui kohtalaisesti toiseen suuntaan, mutta toiseen jouduin yrittämään monta kertaa ja siltikin se jäi vähän lyhyeksi... Mutta ei se mitään :D

Tein myös mielikuvitus keila harjotteita. Niissä Masi painoi hiukan kädelle kun hän ei tainnut oikeen tajuta että miksi mutkitellaan... Ravissa taas mentiin vähän aikaa pää pystyssä, mutta kyllä sieltäkin se rento muoto löytyi! Tietenkin menin harjoitusravia koko ajan ja olin tosi iloinen huomatessani että käteni olivat aika paikoillaan ja Masi ei valittanut ollenkaan.

Tein ravissa myös kaikenmoisia kiemuroita ja käyntiin siirtymisiä, pysähdyksiä, voltteja ja ympyröitä.
Meni tosi hyvin, pari kertaa Masi vähän pelleili ja ei suostunut jatkamaan mutta kyllä se siitä sitten ohi meni (:

Laukka ei tahtonut ensin nousta mutta yhden ympyrän jälkeen nousi. Ensin se oli sellasta laukan ja ravin sekotusta ja ihan älyttömän tökkivää, sekin parani loppua kohden mutta laukka oli ilti aika lyhyttä ja hätäistä.
Laukan jälkeen kävelin vähän aikaa ja annoin Masin venytellä kaulaansa. Sitten ravailin taas ja tein kiemuroita :) Lopussa myös voimistelin siellä selässä :D Aluksi Masi vähän katteli muo oudoksuen mutta ei ollut mitenkään peloissaan :)

Ratsastelun jälkeen otin suitset nopeasti pois pihalla ja laitoin riimun päähän. Mentiin laitumelle joksikin aikaa ja Masi on aivan Hulluna siihen ruohoon! xD
Jotkut mopopojat tuli pellolle mopoilemaan O.o Vähän niitä piti sitten tuijotella mutta ei ne syömistä estänyt :D
Hoideltiin Masi vielä ja annettiin myslit ja sitten tarhailemaan (ja syömään)
Oon tosi tyytyväinen tähän päivään! Masi kulki toosi kivasti ja meni hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti