perjantai 13. huhtikuuta 2012

♫ Perjantai maastoillaan! ♫

Tänään satoi....

Oltiin kuitenkin sovittu Riikan kanssa että mennään maastoon ja oisin kyllä muutenkin tallille mennyt. Otin Masin sisälle ja hän oli ilmeisesti taas saanut sähköiskun koska pelkäsi lankoja... Hän ei ensin suostunut tulemaan portin lähellekkään ja steppasi vaan paikallaan. Kun sain Masin ulos niin Risto ravasi aukinaista porttia kohti ja oli ihan lähellä ettei hän päässyt pakoon :) Syöksyin sitten laittamaan porttilangan kiinni hänen nokan edestä :D

Hoitelin sitten Masia ja laitoin kaiken valmiiksi. Adina sanoi että Riikalta oli tullut viesti että hän tulee 30-60 minuuttia myöhässa koska koiran eläinlääkäri käynti venyi... No ei se mitään! Harjasin ja hoitelin Masin ja positiiviseksi yllätykseski huomasin että Masin jalka (johon hän oli yksi päivä saanut ilkeän näköisen haavan) ei ollut ollenkaan lämmin tai turvonnut.

Laitoin sitten Masin karsinaan ja puuhailin kaikkea. Sitten laitoin varusteet päälle ja silloin Riikka tulikin. Noin kymmenen minuutin päästä päästiin lähtemään.

Vaikka satoikin niin ajateltiin mennä metsä poluille :) Sinne pääsee pienen autotien pätkän kautta... Autoja kulki tänään aika paljon, näimme kasarminmäentieltä vähän kauemmalta kun kaksi autoa meni tiellä. Sitten odoteltiin siinä tienvieressä hetki koska kuultiin auton ääniä, ja tulihan sieltä yksi. Sitten sen 50 metrin matkan aikana ehti vielä yksi auto tulla o.o Masi alkoi se tullessa peruutella ja käänsin sitten hänet auton tulosuuntaan päin (auto tuli takaa) ja se meni hyvin ohi :) Kuultiin vielä että yksi auto oli tulossa mutta ehdittiin alta pois maasto tielle :)

Metsä tiellä ravailtiin vähän mutta jouduttiin kävelemään kun polulle oli kaadettu tiilimurskaa... Sitten myöhemmin ravattiin ison pellon ympäri ja mä laukkasin vähän kun risto ja riikka odotteli tiellä :)

Takastulo matkalla tuli auto taas... Se meni kuitenkin ihan hyvin :) Tänään kulki tosi paljon autoja O.o

Kun päästiin tallille niin hoidettiin hepat ja vietiin heidät ulos :) Äiti toi likettikiven jonka asensimme myös Masin karsinaan :)

Metsä tieltä otettu kuva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti