maanantai 28. toukokuuta 2012

Laiskuutta.

Tänään tuuli ihan hirveesti ja oli muutenkin aika kylmä ilma... tuli vähän syksyinen olo, kun on muuten ollu niin lämmin..

Masi oli tänään kumman levoton kun hain hänet tarhasta..? Ken tietää mikä syy...
Aluksi heppa sähläsi hoitaessakin mutta rauhottu siitä sitten :) Koitin tänään oikeen kunnolla harjata Masilta loputkin ttalvikarvat pois, mutta ne ei lähtenyt.... voi,voi :) Sitten pyyhin hepan märällä sienellä, siitä Masi ei sanonut mitään mutta kun tulin pyyhkeen kanssa pyyhkimään, niin se oli HURJA pyyhe. Masi riuhtas kerran oikeen kunnolla naruista missä oli kiinni, onneksi hän on niin fiksu ettei kärsi vetopaniikista, vaan astahti ihan tyynesti vähän lähemmäs kiinnitys kohtaa. Näytin hänelle sitä pyyhettä ja sitten sainkin pyyhkiä :)

Siinä vaiheessa siirryin jalkoihin.... Leikkasin Masin vuohiskarvat... Kyllä kokonaan pois! :) Ja laitoin kaviorasvaa sekä tietenkin puhdistin kaviot ja jalat. Lainasin adinalta myös hännänselvitys ainetta ja selvitin hännän aivan perinpohjin ja siisti siitä tulikin!

Suitsien laitossa sain taas tapella jonkun aikaa ennen kuin Masi suostui ne ottamaan ;(
Sain ne kuitenkin lopulta päähän...Sehän on tärkeintä (?)

Ratsastelin kentällä. Aluksi Masi painoi vähän kädelle... Sitä kesti jonkun aikaa. Kun sain hepan kulkemaan oikein päin, niin homma alko jo toimia vähän niinkuin sen pitäisi. Jonkun ajan päästä (ja lukuisien ympyröiden) Masi alkoi jo ravissakin kulkea ajoittain tosi pyöreästi. Tänään kuitenkin Masia laikotti ja sain hurjasti tehdä töitä (no en nyt hurjasti mutta kun Masi ei yleensä oo ollu mikään laiskimus) että heppa pysyisi oikeesti ravissa...

Laukka onnistu kohtuu hyvin paitsi joissain kohdissa laukattiin käytännössä paikallaan... Varsinkin nostoissa ja pari kertaa jouduin vähän herättelemään Masia että suunta on eteenpäin. Vasen laukka (joka on Masille hankalampi) nousi muutaman yrityksen jälkeen.

Loppuraveissa Masi oli ihan uskomattoman kivan tuntunen ja en ois millään halunnu ees lopettaa ravia ♥
Ratsastuksen jälkeen Masi oli huomattavasti rauhallisempi hoitaa ja käsitellä muutenkin :) Tänään jopa pää pysyi koko ruokailun ajan kupin syövereissä, eikä me siis sotattu sillä yhtään :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti