maanantai 21. toukokuuta 2012

Lämmin päivä ♥


Tänään oli tosi kuuma,oli jopa 25-30 astetta lämmintä :)
Ennen kun lähin tallille otin muutamia kuvia ulkona :)










Iskä pääsi mut viemään tallille joten ei tarvinut hikoilla pyöräillessä, olin kylläkin jo lähdössä pyöräilemään kun iskä kertoi voivansa viedä :)
Masi tykkäsi tänään taas juosta uo pakoon ja huomasin siinä samalla, että Masilla oli mystisiä veriroiskeita jalassaan.... Heppa ei kyllä ontunut yhtään ja muutenkin oli aika iloinen kuumuuteen nähden :)
Kun sain Masin talliin kysyin Adinalta olivatko pojat riehuneet tänään? Adina sano että ne oli torkkunu melkein koko päivän ku oli niin kuuma ilma :)
Kaikista omituisinta oli että en löytänyt haavaa mistään jalasta ja päädyin vaan siihen tulokseen että ötökät oivat pureskelleet Masin jalkaa (?) Kommentoikaahan jos tiiätte jotain asiasta :)

Koska tänään oli Tosi kuuma niin päätin että mennään kevyesti, kun meistä kumpikaan ei nyt ollut kauhean innoissaan raskaasta treenistä :) Päätin siis mennä ilman satulaa kentällä, käärin ratsastus housut ylös ja otin sukat ja kengät pois, sitten oli vähän viileempi.
Ratsastelin käyntikiemuroita pikkasen ja ravia jonkunverran, laukkasinkin vähän ja Masin piti kerran koittaa tiputtaa mut :D Sitten tein kaikkia "harjotteita" eli ravasin ilman käsiä pari kierrosta ja tein maailman ympärysmatkan. Heiluttein jalkoja ja menin naistensatulas vähäsen :) Oli kivaa! Koklasin lopussa vielä avata porttia selästä käsin, mutta aina kun sain langan kahvasta edes kohtalaisen otteen niin masi lähti käppäilemaan pois, enkä sitten saanut porttia auki :)

Sitten kävin tallissa sisällä ja otin Masilta suitset ja suojat pois ja menin vähäks aikaa ruoholle syöttelemään :)

Jouduin repimään Masin pois ruohon kimpusta kun se on NIIN hyvää ♥ 
Tuntuu että hän ei saa sitä koskaan tarpeeksi :)
Sitten hoitelin hepan ja päästin takaisin tarhaan. Lähdin vielä Empun ja Alinan kanssa uittamaan Junnua. En uskalla edes kuvitella kuinka kylmää se vesi on! ;)

 Muita kuvii en viitti laittaa ilman lupaa :)

Eipä mitään muuta! Ihanaa ku tulee KESÄ ♥








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti