keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Tuloksia!! :)

En osannut odottaa tuloksia vielä pitkään aikaan! Suitsien suhteen siis. Aattelin että se vie aikaa ja niinhän se viekin- edelleen, paljon aikaa ja kärsivällisyyttä vielä pitkän aikaa. En kuitenkaan odottanut Mitään tuloksia pitkään aikaan. Niitä kuitenkin tuli :)

Puolisen tuntia taas totutin Masia otsa- ja niskapantaan. Sitten vaan kokeilin. Ensin laitoin otsapannan otsalle, sitten niskahihnan ja sitten vaan pujottelin ja kiinnittelin suitset kasaan! Otin ne vaan pois purkamalla ja laitoin takas. Tälläkertaa ihan kuolaimien kera :) Sitten vaan muut varusteet päälle ja töihin! :))
Masi oli aluks tosi ihmeissään ja jännittyny rantapellol päästyämme. Pikku hiljaa pää painui alas ravissa. Aluksi Masi oli laukassa tosi tahmea. Pian kuitenkin innostui oikeen kunnolla, sitten heti perässä tuli ärtymys. Masille siis.... Ja se johtui kokoamis yrityksistä laukassa. Sitten heppa pätti että nyt riittää ja latasi oikeen kunnon pukin :DD Jatkettiin vaan töitä ja kun pian pyysin lujaa laukkaa, niin sekin ilmeisesti oli liikaa vaadittu ja pukki :) Parikertaa Masi myös pukitti ns. "mykkäkoulu" pukkeja, eli semmosia ihan pieniä jotka huomaa mut joihin ei ehi tarpeeks aikasin reagoimaan :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti