sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kaikkea kivaa!


Nyt on vähän kirjottelu jäänyt, koska olin Ellan kanssa tosi paljon :) Koitan muistella vähän viimepäivien kulkua :)

Keskiviikko 20.6.2012


Olin tänään Ellan ja Ihmeen kanssa maastossa :) Ite menin Nessillä ja Ella siis Ihmeellä ;D Lähettiin pelloille tielle ja siitä pellolle. Pellolla hepat kuumu jonkun verran ja Nessikin oli niin erilainen kun Masi, etten oikeen saanut sitä kiinni ollenkaan... Pellolta mentiin metsään. Siellä hypättiin parin puun yli ja jumituttiin hyppäämään kivaa sarjaa :) Siinä piti mennä sellain ympyrällä ja se oli tosi kivaa!! :D Laukattiin metsässä vähäsen (siinä oli silloin tasanen ja levee polku) Nessi on kiva heppa , mutta en oo Yhtään tottunut sillä ratsastamaan :) Käytiiin vielä pellolla kaahaamassa ja hypättiin pellolla olevia maastoesteitä! Ne oli toosi kivoja ja innostuttiin niistä ihan hirveesti. Eihän ne korkeitä ollu, mut ei aina tarvi ollakaan! ;D Sitten lähettiin takasin laitumelle :)

Käytiin vielä illalla hoitamassa Masi. Ella vihelteli vähän portilla ja ihan yhtäkkii Risto laukkasi täysiä portille :D Masi tietenkin seuras perässä! Saatin sitten tosi hyvin portilta kii :) Suitset meni hyvin päähän. Otsahiuksia ronkkiessani Masi veti herneen nenään, pomppasi pystyyn ja riuhtas ittensä irti. Sitten vaan lähti tyytyväisenä kaahaamaan ympäri kenttää xD Laitettiin suojat vielä jalkaan, kun saatiin eka heppa kiinni ja sit punttasin Ellan selkään :) Ella meni ekaks puomeja. Yhes vaihees Masi vaan päätti että nyt testataan ja hyppäsi puomin yli sitten vaan pomppi pienesti pystyyn ja pukitti vähäsen teki äkki pysähdyksen ja veti pään alas... Ella tietenkin tippu kun ei sellasta voi osata oottaa eikä muutenkaan oo vieraan hevosen selässä kauheen helppo pysyä... ( Ja viel ilman satulaa)
Kun Ella meni ristikkoa niin Masi teki ton saman ja taas alas :D Kyllä se siitä lähtee kehittymään! Siin vaiheessa menin ite selkään ja laitoin hepalta luulot pois, sitten ihan OK! Lopuks este oli npoin 60cm korkee :) Ella meni kans sarjaa joka oli 30 ja 30 :) Se meni hyvin ja lopuks mäki halusin vähän hypätä :DD Masi oli tosi kival tuulel ja meni hypyt tposi hyvin <33 Ella jäi meille yöksi :)


Torstai 21.6.2012

Tänään ei käyty laitumella... Mutta masin luona käytiin :) Ella piti mulle leikki tunnin... Suitset ei menny hyvin päähän ;(( Noin 30 minuuttii niitä koitettiin laittaa ja sitten menikin ihan kuolaintenkin kanssa (ollaan nyt laitettu kuolaimet erikseen) Tunnilla tehtiin kaikkee puomien ja veden siirto tehtävien väliltä :D Oli tosi kivaa ja Masikin toimi kivasti! Ella taas yöksi :D

Perjantai 22.6.2012

Juhannus! Ei käyty laitumella. Masii irtojuoksutettiin ja tehtiin vähän maastakäsin harjotuksii :) Hyvin meni ja kivaa oli :D Valvottiin puol neljään ja sitä ennen oltiin käyty leikkipaikal Nooran, Lindan, Sallan ja Teemun kanssa... Sen on ehkä puolen kilsan päässä... Lähettiin sine joskus kahen aikoihin (yöllä siis) käytiin matkal laittaa Ellan marsuille vedet :) Tultiin takas leikkipaikalta joskus kolmelta :) Oli tosi kiva katella pilvii ku ne oli niin hauskan näkösii :DD Ei käyty juhannus kukkii poimimassa... Nukuttiin Ellan kaa ulkona. Noorakin nukku patjal meijän vieres :D

Lauantai 23.6.2012


Käytiin laitumella tänään mä menin Nessil ja Ella meni Uljaksel :)  Oli vähän sateinen keli mutta eihan se meitä pesunkestäviä heppatytsyjä haittaa!! :D Laitettiin vaan kunnon sadevaattet päälle :) Tänään ei kauheesti ravailtu tai laukattu ku oli tosi märkää ja pellot liukkaita... Tiellä kuitenkin otettiin pieni laukka spurtti :D Loppumatkasta alko ukkostaa joten laitettiin hepat kiireen vilkaan laitumelle :)

Sunnuntai 24.6.2012


Käytiin tänään taas ratsastaa Uljas ja Nessi :) Mentiin metsäs ja pelloil ja hypittiinki vähäsen :) Uljas potkas Nessii kun mentiin yhel pellol vähän liian lähel o.O Mikä sil on tullu , ku ennen ne oli parhaat kamut??
Oli edelleen vähän märkää :( Ei oo yhtään kesä fiilis ku on kauheen kylmä... Nessi ja Uljas meinas vähän lähtee käsist yhel pellol mut saatiin ne onneks kiinni... Nessi oli kans mulla aika vino, mutta Ellalla täysin suora :)

Masilla menin äitin ja Riikan kaa lenkille :)  Suitset meni ihan hyvin päähän, tai siis meille hyvin.Kai tokal tai kolmannella kerral päähän, mut ennen sitä oltiin tänttäröity tallin käytävillä ja lopulta laitoinkin suitset karsinassa...
Maastossa oli tosi kivaa ja laukattiin Riikan ja Riston kaa aika paljon :) Riston kunto vaan loppu aika lyhyeen... Eiköhän se pikkuhiljaa tuu takas :) Mentiin metsässä ja oli kiva ilma. Ei kauheen lämmin mut eipä ainakaan satanut. Pari autoo tuli autotiel ohi. Toinen hidasti kiltisti ja toinen vaan kaasutti ohi...
Kun oltiin tallilla niin laitettiin kentälle yks este jota hyppäsin jonkun verran ja loppu korkeus oli kai 70cm :) Masi on saanu tosi paljon rohkeutta hyppäämiseen eikä oikeen enää kieltele ja yrittää aina parhaansa. Kerran lähdin hyppyyn ihan liian aikasin ja Masi meni siitä vähän hämilleen ja tiputti raviin, kuitenkin este oli ihan siinä edessä ja vaikka jätinkin Masin aivan yksin niin hän hyppäs! Vaikka puomi tippukin mutta hyppäs :) EI voi päästä yli jos kieltää.  Eikä haittaa vaikka tippuukin välillä :)

Tässä tää nyt tällä kertaa. Olen viel elossa ja koitan nyt postailla vähän tasasemmin :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti