torstai 19. heinäkuuta 2012

Onnea!

Hyvää syntymäpäivää Noora 18v. ja Ella 13v. :) ♥ 


--------------------------------------------------------------


Nooralla oli siis synttärit tänään ja jouduttiin sitten äitin, iskän ja Lindan kanssa lähtemään pois kotoa... Lähdettiin sitten tallille. Linda ja äiti meni lennättelemään lentokoneita rantapellolle. Me iskän kanssa laitetiin Masi rauhassa kuntoon ja suunnattiin ensin kurkkaamaan asuntoautoa ja sen jälkeen pellolle :)

Masi ihmetteli jonkun verran lentokoneita ja korvat pystyssä tuijotteli ja ihmetteli. "Mitäs nämä mutantti kärpäset oikeen on?"



Kun Masille näytettiin lentokoneita (joista toinen on radio-ohjattava ja toinen heiteltävä) niin jännitys hieman hellitti :) Kuitenkin sinne tuijoteltiin ihan urakalla ja joka kerta kun lentokone räsähti heiniin oli se aika jännää :D

Vähän aikaa pörräiltiin pienellä ympyrällä ravia, siitä ei oikeen mitään tullut kun Masi tuijotteli aika lailla eikä vauhti pysynyt tasaisena. Oli aika jännän tuntuista ravailla kun Masi pomppi aika paljon, kun heinät viistivät mahaa :) Vaellettiin sitten rantaa kohti ja lähdettiin sieltä laukkaamaan takaisin tielle päin... Pikkuhiljaa pidennettiin laukkamatkaa ja siinä samalla vauhtikin kasvoi ja Masi sai ideasta kiinni! Sitten kyllä mentiin eikä meinattu!!

Välillä mentiin vähän hiljasempaa tahtia, mutta suurimmaksi osaksi kaahailtiin! Masi oli aivan Mahtava ja selvästi nautti itsekin kaahailusta. Enää ei kauheasti jaksettu tuijotella! :) Mentiin aina niin että käveltiin tai ravailtiin rantaa kohti ja laukattiin kauheaa kyytiä takaisin. Oli ihana huomata ettei Masia pitänyt millään taholla patistaa, vaan aina kun käänsit tielle päin ja vähän hölläsit ohjista sitten mentiin ja lujaa :) Tietenkin jos vielä turbo vaihteen halusi täytyi vähäsen antaa pohkeita, mutta kyllä ihan kelpovauhtia kaahailtiin.

Sain päähäni "kiitoratamme" puolessa välissä irrottaa ohjista ja laittaa kädet sivuille :) Se onnistui tosi hyvin, Masi ei yrittänyt yhtään mitään :)
Sitä tehtiin pari kertaa ja sitten koitin ilman jalustimia menoa. Silloin kyllä tartuin harjasta kiinni ja lujaa :)

Kerran kokeilin jopa pitää silmiä kiinni ja melkein koko matkan uskalsin niitä kiinni pidellä. Kuitenkin oli pakko kurkata jossain vaiheessa :D Heti perään uusi yritys ja sitten maltoin koko matkan laukata sokkona :D



Masi oli aivan ihana ja aivaan innoissaan ♥ On siinä kyllä maailman ihanin ja hyväsydämmisin hevonen ♥

--------------------------------------------------


~ Leiri postaus jää ainakin toistaiseksi vaan ensimmäiseen päivään, olen muutenkin ollut aika laiska lähiaikoina :)  Saattaa olla että joku päivä kirjoitus kärpänen puraisee ja muutkin päivät ilmestyy, mutta mitää ei ainakaan lähiaikoina kannata odottaa ~

1 kommentti:

  1. kiva blogi! :)
    kurkkaatkos minunki&liity vaikka lukijaks?
    http://mean-a-lot.blogspot.fi/

    VastaaPoista