torstai 5. heinäkuuta 2012

Tappelua maastoradalla...

Olin tänään Jullen kanssa tallilla. Neuvoin sitten tärkeimmät jutut Masin hoitamisesta ja Julle kokeili suitsien laittoa :) Ne meni ihan hyvin sitten kun olin ne laittanut ensin ite päähän :)

Menin ilman satulaa tallin pihassa olevalla maastoradalla. Kun oltiin saatu päätettyä että mennäänkö vai ei niin meni jonkun aikaa tosi hyvin... Masi laukkas tosi lujaa ja puritin harjaa kun mielipuoli :D Paarmoja oli tosi paljon ja tapoin varmaan kymmenen :D

Kun vaihdettiin suuntaa, niin tuli taas pikkuista sanomista Masilta. Jossain vaiheessa heppa vaan kyllästyi mun käskyihin ja ärsyyntyi raipasta ja lähti tallin suuntaan vetämään laukka rodeoa. Tallille oli onneks niin lyhyt matka etten lentänyt sieltä :) Lopuks päästiinkin ihan tyylikkäästi ympäri :D

Yksi erittäin ilkeä paarma onnistui muo purasemaan jalkaan. Ei ihan palaa vienyt mutta haavan teki ;(


Huomenna lähden heppa leirille! Käyn vielä huomenna liikuttamassa Masin, mutta sitten Julle ratsastelee sen jälkeen! Saatan ehkä jotakin kirjotella, mutta en oikeen usko :) 
Leiri alkaa vasta sunnuntaina, mut lähetään pe-la asuntoautoilemaan ennen sitä :) Tuun takaisin torstaina ja todennäköisesti perjantaina tulee joko video tai kuvapostaus leiristä+ kuulumisia :) 


Huomenna en luultavasti kirjoita jos ei mitään erikoista satu, joten nyt ihan varmuudeksi: Nähdään viikon päästä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti