keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Minähän menen!

Lähdettiin maastoon iskän kaa :) Iskällä oli pyörä mukana ja Masi oli siitä eka et "ok :)"
Pian kuitenkin joku poika pyöräili ihan täyttä ohi... Tai yritti mut Masi veti siit hirveet kilarit ja koitti änkee tallilli pakoon. Sain hepan aisoihin mutta poika vaan jatkaa polkemistaan.... (Jaa mistäköhän on tullut käsitys että pojat ei oo niin fiksuja ku tytöt????)  Sen jälkeen Masi pelkäs iskänki pyörää o.O Tottui onneksi pian siihen :)

Kuitenkin lähdettiin samantien tallille takas kun iskä haki kännykän autosta. Jatkettiin siitä sitten Ylilemun tielle ja kun päästiin päätyyn niin tulin alas selästä ja lähin taluttamaan heppaa tietä pitkin... Autot ei ollumitenkään pelottavia, ekan kohdalla piti vähän pysähtyy mut ei muuta :) Sitten taas kun tuli pyörä niin HUI!! :D

Päästiin kuiteskin metsäpoluille ihan ehjänä ja jatkettiin matkaa... Ei tapahtunut mitään ihmeellisyyksiä. Oli muuten tosi kaunis ilma ♥ Laukkailin pellolla aika lujaa ja jouduttiin kerran vaihtamaan paikkaakin kun iskää kiusas hyttyset niin paljon xD Laukkailun jälkeen Masi ei halunnut muuta tehdäkkään :D

Kun lähettiin tallille päin ja iskä meni vähän edellä niin Masi koko ajan sipsutteliravissa ja koitti pari kertaa lähteä oikeen lujaa ottamaan iskä kiinni... Koitin siinä sitten poikaa pidätellä mutta mitä enemmän pidätin sitä enemmän voimaa Masi käytti ja kohta huomasin että laukattiin siinä tiellä... o.O Eikä mitään kontrollii.... Vaihdoin sitten taktiikkaa ja toimi huomattavasti paremmin. Käytin ihan perus pidätteitä (pidätä-päästä-pidätä...)  vaikka aluksi en ois millään halunnut höllätä ohjista kun Masi oli ihan räjähtämis pisteessä, huomasin tuon toimivan :)

Käytiin rannassa ja Masi tuli iskän avustuksella kahlailemaan ja ois aika varmasti mennyt uimaankin mutta meil oli satula selässä ja kaikki ni kahlailtiin vaan :)


Hymyile kun naantalin aurinko :) Masi on HIIENOO POIKA ♥
Oon tosi tyytyväinen Hienoon heppaan! Oot paras Masi ♥ 

1 kommentti:

  1. Söpö sun heppas ja onko Masi sun ikioma?

    http://elamaniminun.blogspot.com/

    VastaaPoista