keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Tiistai ♥

Tiistai 22.5.2012 


Tänään oli taas lämpönen päivä :) ♥ Iskä heitti mut tallille, mutta ei voinut jäädä sinne mun kanssa... Päätin sitten mennä maastoradalla :) Kun olin alu käynnit (ja tappelut) saanut hoidettua niin äiti ilmaantu tallille :) Jeee! pääsen sittenkin maastoon ♥
Lähdettiin Hantuntielle maastoilemaan ja juteltiin yhen viljelijän kanssa, hän sanoi että pelloilla ei saa mennä edes ihan reunassa... :(  Jatkettiin sitten matkaa. Alkumatka suju ihmeellyksittä ja käväistiin huunosilla :) Sinne on tullu uus heppa ja se oli kentällä vähän laiska, joten annettiin vähän vetoapuu... Ja vauhti koheni huomattavasti :)
Jatketiin sitten matkaa. Muutama auto tuli ohi mutta ei Masi kauheesti niitä säikkyny :)

Ratsastettiin pellolle jossa oli pikku rengaseste :) Hypättiin se pari kertaa, tietenkin xD Pelto oli tosi kivas peikkaa ku joka puolel oli metsää :) Jatkettiin sieltä sitten metsään ja päästiin hiekkatielle, jossa ei kylläkään ketään oikeen kulje, kun ainoa reitti sinne on metsän läpi... Tie loppuu asfaltille aika lähelle ihmisten taloja mutta siinä välissä on iso lukollinen portti joten autolla ei pääse ja toinen pää tiestä vaan loppuu ja muuttuu metsä poluiksi :)

takaisinpäin mennessä tuli pyöräilijä joka oli ah niin pelottava! ja autot ei pelottanut ollenkaa :D
Käytiin rannallakin ja Masi astui kavioillaan veteen kun talutin! Jee ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti